18 vjeçari i krishterë Zach Sobiech yll i YouTube-it vdes nga kanceri dhe ngjitet mbi “Retë” te Jezusi

Dje duke kënduar këngën hit “Clouds”, iu dha lamtumira yllit të rokut Zach Sobiech. Trupi i tij prehet në Stillwater, Minesota por shpirti i tij është në qiell me Jezusin.

Katër vjet më parë, në moshën 14, Sobiech u diagnostikua me kancer osteosarkoma, një kancer i kockave që kryesisht godet fëmijët. Në maj të vitit të kaluar mjekët e informuan Zakun se ai kishte vetëm një vit jetë. Si përgjigje ndaj parashikimeve të mjekëve, Sobiech regjistroi këngën “Clouds” që tregon për betejën e tij me kancerin. Ajo u lançua si video në YouTube në dhjetor të 2012 dhe tashmë është bërë numri 1 edhe në i-Tune.

Mikja më e mirë e tij dhe partnerja në kompozim, Samantha “Sammy” Brown, u shpreh për besimin e Sobiech-së: “Zaku kishte një sasi të pabesueshme urtësie dhe një besim të thellë te Zoti dhe te jeta pas vdekjes Ai ishte gjithmonë i sigurt se jeta është më shumë se sa e jetojmë tani këtu, se ka një Perëndi dhe se Ai ka plane të mëdha për ne. Besimi i tij i fortë ishte i dukshëm tek ai, dhe ky besim e shoqëroi gjithë rrugës, deri në fund”.

 

Fjalët e “Clouds”

Well I fell down, down, down
Into this dark and lonely hole
There was no one there to care about me anymore
And I needed a way to climb and grab a hold of the edge
You were sitting there holding a rope

And we’ll go up, up, up
But I’ll fly a little higher
We’ll go up in the clouds because the view is a little nicer
Up here my dear
It won’t be long now, it won’t be long now 

When I get back on land
Well I’ll never get my chance
Be ready to live and it’ll be ripped right out of my hands
Maybe someday we’ll take a little ride
We’ll go up, up, up and everything will be just fine

And we’ll go up, up, up
But I’ll fly a little higher
We’ll go up in the clouds because the view is a little nicer
Up here my dear 

It won’t be long now, it won’t be long now
If only I had a little bit more time
If only I had a little bit more time with you 

We could go up, up, up
And take that little ride
And sit there holding hands
And everything would be just right
And maybe someday I’ll see you again
We’ll float up in the clouds and we’ll never see the end

And we’ll go up, up, up
But I’ll fly a little higher
We’ll go up in the clouds because the view is a little nicer
Up here my dear
It won’t be long now, it won’t be long now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *