Arnaud Beltrame – Një dëshmi e gjallë e një përkushtimi total ndaj të tjerëve!

Arnaud Beltrame doli vullnetarisht dhe u shkëmbye me një peng në dramën terroriste franceze. Oficieri i policisë, vetëm 44 vjeç, u plagos rëndë të premten gjatë marrjes së pengjeve në një supermarket në Trèbes, në Francën jugore dhe vdiq më pas në spital. Vëllai i oficerit të vdekur, Cedrik Beltrame, i tha shtypit: “Ai ia e dha jetën për dikë tjetër. Ai e dinte se gruaja me të cilën u shkëmbye nuk kishte asnjë shans të mbijetonte”.

Le ti bëjmë të famshëm heronjtë dhe jo vrasësit! Jezu Krishti është heroi ynë më i madh dhe vepra heroike e Arnaud Beltrame na kujton atë që bëri Jezusi për mëkatet tona! Ai na zëvendësoi dhe mori ndëshkimin që meritonim! Dhe ky është kuptimi i Pashkës!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *