Celulari apo Bibla?

Ndalu për një çast dhe mendo se ku janë përparësitë  e tua?

Celulari apo Bibla?

Pyet veten nëse do ta trajtonim Biblën njëlloj si celularin çfarë do të ndodhte?

A do ta mbanim gjithnjë me vete?

A do të ktheheshim për ta marrë nëse do ta harronim në shtëpi apo zyrë?

A do ta kontrollonim disa herë gjatë ditës?

A do t’ua mësonim fëmijëve se si ta përdornin?

A do ta përdornim për të marrë apo dërguar mesazhe?

A do ta trajtonim sikur nuk mund të jetojmë dot pa të?

A do ta përdornim në raste emergjencash?

A do kishim versionin e fundit?

Hë ç’më thoni? A i konsiderojmë njëlloj apo jo? Dhe për më tepër me Biblën ne jemi gjithnjë të lidhur sepse Jezusi e ka paguar faturën!

Kalofshi një ditë të bekuar! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *