Doktori i vdekjes

72 vjeçari Kermit Gosnell u gjet fajtor për vrasje të shkallës së parë për vdekjen e tre foshnjave.

“Ish-punonjës të klinikës dëshmuan se Gosnell ka kryer aborte ilegale edha pasi foshnjat ishin në javën e 24 të shtatëzanisë – afatit ligjor në shtetin e Pensilvanisë. Ata dëshmuan gjithashtu se ai abortoi bebe që ende lëviznin, qanin apo mernin frymë, dhe se ai dhe ndihmësit e tij u prisnin shtyllën kurrizore” www.guardian.co.uk/world/…snell-found-guilty-murder

Kjo është një botë e sëmurë! Pas javës së 24 të shtatzanisë quhet vrasje; një ditë përpara lejohet me ligj. Nuk arrijmë të kuptojmë se jeta është e shtrenjtë dhe se çdo njëri ka të drejtë të jetojë. Vetëm kur kuptojmë se jeta na është dhënë nga Perëndia, e vlerësojmë plotësisht atë!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *