Nise ditën me lutje

“Pastaj, të nesërmen në mëngjes, kur ende ishte shumë errët, Jezusi u ngrit, doli dhe shkoi në një vend të vetmuar dhe atje u lut.” Marku 1:35 – Këtë mëngjes, kur u zgjova, gishtat e mi shtypën tasta e telefonit. Ç’kishin postuar …

Me Të unë eci

Si mund të jem shpesh aq naive sa të mendoj se është Ai që më lëshon dorën dhe jo unë që e lëshoj të Tijën, tamam si një fëmijë që mendon se nuk ka nevojë për ndihmën e prindit kur ecën? – Turrem në lirinë time shpesh, pa dorën e …

Provimi dhe zëri i Zotit

Sezoni i provimeve në mos është kthyer, po kthehet në një kujtim të largët për mua. Gjithsesi, pesha e një provimi ende të pa shlyer më rëndon ende sot. Studimet i kam përfunduar prej gati tre vitesh tashmë, por neglizhenca në fillim kur …